Logo_square_fin.png

Anna äänesi suosikkitarinallesi seuraavaksi Satuseikkailuksi

Eniten ääniä saaneesta tarinasta teemme seuraavan Satuseikkailun 3-6 vuotiaille.

Kerro suosikkisi juonikuvauksien alla ja voita ihana Puuhaboxin Satuseikkailu!

1. Hohtopossu ja himmeä hohto

Hohtopossu, Lättijoen kaupungin urhea supersankari, on valmiina yön pelastustehtäviin ja taistelemaan pahiksia vastaan. Hohtopossu luisuu pitkin ränniä navetastaan valmiina ottamaan vastaan kirkkaan kuun valon, jonka ansiosta hänen supervoimansa voimistuvat.

 

Mutta mitä ihmettä?! Kuu ei tänä yönä loistakaan niin kirkkaasti kuin tavallista ja Hohtopossun supervoimasta on jäljellä vain himmeä hohto. Ilkeä velho on varastanut kuun valon ja aikoo seuraavaksi varastaa myös tähdet.

 

Lähde mukaan Hohtopossun avuksi ja pelastakaa yhdessä kuu ja tähdet taivaalta. Matkan varrella pääsette supersankarin hommiin ja ratkomaan visaisia tehtäviä. Tarina opettaa lapsille hauskalla tavalla miten tärkeää on näkyä pimeässä ja käyttää heijastinta.

2. Peikkolapset ja yöllinen ujeltaja

Peikkolapset Örri ja Mörri eivät voi nukkua, koska jostain kaukaa kuuluu hirmuista ujellusta ja pauketta. Lapsia pelottaa, mutta ujeltajan mysteeri on ratkaistava, jotta peikkometsän asukkaat voivat taas nukkua yönsä rauhassa.

 

Ratkaistakseen mysteerin, lasten on kuljettava taikametsän läpi. Matkan varrella he tapaavat hauskoja hahmoja ja ratkaisevat vaikeita tehtäviä. Lähde mukaan peikkolasten avuksi. Taikametsässä voi tapahtua ihan mitä tahansa, joten ole valmiina seikkailuun! Tarinan kantava voima on ystävyys ja ettei kaveria saa jättää yksin.

3. Hullunkuriset Olympialaiset

Olette joutuneet keskelle hullunkurisia olympialaisia ja ainoa keinonne päästä takaisin kotiin, on osallistua näihin kummallisiin kisoihin. Ennakkosuosikki Jerry Pitkäjalka joukkueineen on päättänyt voittaa, mutta teillä on hallussanne salainen ase, hyvä joukkuehenki! Lajit ovat toinen toistaan hullumpia ja noppaa heittämällä selviää Jerry Pitkäjalan joukkueen tulos. Pystyttekö voittamaan ennakkosuosikin ja niittämään mainetta ja kunniaa näissä hullunkurisissa kisoissa?

 

Vedä jumppavaatteet niskaan ja pinkaise mukaan! Tarina kannustaa lapsia liikkumaan erilaisissa hauskoissa tehtävissä ja opettaa, että voittaminen ei ole tärkeintä.

4. Aarre sateenkaaren päässä

Hilda Harmaa asuu harmaassa kylässä, harmaassa talossa ja hänen mielensä on aina harmaa. Ei synkkä, ei valoisa, vaan tylsä ja harmaa. Hilda on kuullut, että sateenkaaren päässä on aarre, jonka löytämällä harmaaseen kylään voi palauttaa värit.

 

Lähde Hildan mukaan jännittävälle matkalle sateenkaaren päästä päähän ja tutustu samalla väreihin. Mitä eri värejä on olemassa? Mitä tapahtuu, kun värejä sekoittaa? Onko väreillä tunteet? Miltä harmaasta Hildasta tuntuu punainen, entä sininen?

 

Aarre sateenkaaren päässä on hauska tarina väreistä ja siitä mitä kaikkea väreihin liittyykään. Tarina herättää mielikuvituksen ja antaa lapsen luovuudelle siivet. Samalla opetellaan ja tunnistetaan värejä.

5. Sissen suuri merirosvoseikkailu

Pikkuinen Sisse on hurjan merirosvokapteeni Piratan ainoa tytär. Merirosvon tyttären pitäisi olla hurja ja armoton, mutta oikeasti Sisse on kiltti pieni tyttö, joka tahtoo vain kaikille hyvää.

 

Kapteeni Pirata on löytänyt kartan, mutta aarteen luokse voi löytää vain sen, jonka sydän on hyvä ja lämmin. Sisse lähetetään etsimään aarretta ja matkan varrella hänelle tarjoutuu monta mahdollisuutta opettaa hurjille merirosvoille, miten lempeys voittaa pahan.

 

Lähde Sissen avuksi jännittävälle matkalle opettamaan paatuneille merirosvoille tapoja ja etsimään huikeaa aarretta. Matkalla tapaat mm. ihania merenneitoja ja taistelet hurjaa haita vastaan. Tarina on vauhdikas seikkailu, jossa hyvä voittaa pahan.

Kerro meille suosikkisi ja olet mukana arvonnassa!

Suosikkitarinani on

Arvonta suoritetaan 10.7. ja voittajille ilmoitetaan sähköpostitse.

Puuhaboxin sähköpostilistalla emme jaa mitään turhaa, vain kivoja leikkivinkkejä lapsiperheiden iloksi. 

Tietosuoja ja arvonnan säännöt