Viisi pähkähullua kisaa joilla saat koko perheen nauramaan

Päivitetty: touko 27

Koronaviruksen jyllätessä olemme saaneet viettää poikkeuksellisen paljon aikaa oman perheen parissa. Lasten kotihoito ja -koulu, omat työt, kodinhoito ja mukavan ohjelman keksiminen lasten viihdyttämiseksi saattaa alkaa tuntua jo rasittavalta ja välillä hermojakin kiristää.


Siksipä listasimme viisi hullunhauskaa kisailua, joilla koko perheen saa nauramaan. Heittäydy mukaan hullutteluun, vaikka herkuttelupäivän yhteydessä ja anna naurun hersyä – se rentouttaa kummasti ja taas jaksaa.Voit poimia parhaat ideat päältä, muokata tehtäviä omalle perheellenne sopiviksi tai vaikka järjestää hullujen lajien olympialaiset ja laskea pisteitä. Kuka on teidän perheenne paras heittäytyjä?


Monet kisoista sisältävät leikkiä ruualla leikkimistä ja sotkemista, joten pidättehän mielessä käsipesut ja hyvän hygienian hassuttelusta huolimatta.

1. Tarrojen liimauskisa

Tarvitset: itsekiinnittyviä muistilappuja tai tarroja Montako tarraa ehdit 30 sekunnin aikana liimaamaan kiinni pariisi? Aikaa on siis puoli minuuttia ja se pari, joka on onnistunut minuutin aikana liimaamaan eniten tarroja, saa pisteen. Tarroja voi liimata niin vaatteisiin kuin kasvoihinkin.


2. Yllätysmuna

Tarvitset: kananmunia

Tässä leikissä tulee sotkua, joten kilpailu on ehkä viisainta järjestää kylpyhuoneessa. Munista suurin osa keitetään ja yksi jätetään raa’aksi. Sitten munat sekoitetaan keskenään ja lapset saavat vuoron perään rikkoa munan aikuisen päähän. Se joka sattuu rikkomaan raa’an munan, saa pisteen. Keitetyt munat voi leikin jälkeen vielä syödä ja raa’an kananmunan sanotaan tekevän hyvää hiuspohjalle. Joten ei huolta, sotkuthan lähtevät pesemällä.


3. Pallon puhallus

Tarvitset: juustopalloja tai -naksuja sekä juomapillejä (mieluiten biohajoavat)

Jokaiselle annetaan juomapilli ja ”pallo”. Se joka onnistuu puhaltamaan palloa pisimmän matkan 10 sekunnin aikana, saa pisteen.


4. Sokkojen ruokailuhetki

Tarvitset: jotain mitä syödään lusikalla, esim. jugurttia, vanukasta tai jäätelöä

Jakautukaa pareihin ja sitokaa yhden parin silmät sokoksi, muut voivat antaa sokoille ohjeita. Pari istuu vastakkain ja toinen yrittää syöttää toista lusikalla. Ruokaa on lopulta varmasti ympäri naamaa, mutta naurut on taattu. Syöttöyritykset voi myös videoida, joten sokot saavat vielä jälkeenpäinkin nauraa omia kommelluksiaan. Tästä on hankala jakaa pisteitä, joten sovittakoon että jokainen mukaan heittäytynyt saa pisteen.

5. Partavaahtomaali

Tarvitset: partavaahtoa (kova kermavaahtokin käy) sekä juustopalloja tai -naksuja

Tämä vaatii aikuiselta todellista heittäytymistä, mutta on sen arvoista. Aikuinen sivelee vaahtoa ympäri kasvojaan reilusti. Muut kilpailijat saavat kukin viisi juustopalloa ammuksiksi. Sitten he

saavat vuoron perään heittää n. metrin etäisyydeltä juustopalloja kohti aikuisen kasvoja ja eniten osumia saanut saa pisteen. Huom. partavaahto voi ärsyttää silmiä, joten vahinkojen välttämiseksi on parasta, että vain aikuisen kasvoja käytetään maalitauluna.Jaa omat hullutteluhetkesi instagramissa #puuhaboxi ja kerro miten meni.


0 katselukertaa

Puuhapuu Oy

Kisakuja 9
21380 Aura

puuhaboxi@puuhaboxi.fi

Y-tunnus: 3126301-4

  • Puuhaboxi Instagramissa
  • Puuhaboxi Facebookissa

©2020 by Puuhapuu Oy