Näin pelataan haastehippaa

Päivitetty: touko 27

Puuhaboxin innokkaan testiryhmän parissa on viime aikoina noussut suureen suosioon haastehipan leikkiminen. Kaikkein paras puoli on se, että tässä leikissä ei viimeiseksi jääminenkään harmita, koska viimeisenä tehtävän suorittanut saa toimia seuraavalla kierroksella uuden haasteen keksijänä.

Ihanien aurinkoisten ulkoilukelien aktiviteetiksi koko perheelle tämä sopii erinomaisesti. Leikin ideana on, että yksi on hippa ja huutaa tehtävän, joka voi olla esim. etsi kolme käpyä, heitä kolme kuperkeikkaa, juokse talon ympäri, halaa puuta jne. Kun tehtävä on suoritettu, leikkijät palaavat lähtöpaikalle ja viimeisenä palannut on uusi hippa, joka saa huutaa seuraavan tehtävän.

Sadepäivänä leikin taas voi toteuttaa sisätiloissa hiukan erityyppisillä tehtävillä, esimerkiksi piirrä sydän, juo lasi vettä, harjaa hampaat, laita hiuksiin kolme pinniä, käy kolme kertaa kyykyssä jne., vain mielikuvitus on rajana.


Isompien lasten kanssa haastehippaa voi leikkiä myös etänä sisällä ja/tai ulkona kännykän ja Whatsappin avustuksella. Perustetaan siis Whatsapp-ryhmä, jonka jäseninä leikkijät ovat. Hippa ilmoittaa tehtävän ääniviestillä ja leikkijöiden tehtävänä on lähettää ryhmään selfie, jossa suorittaa määrätyn tehtävän. Viimeisenä kuvan lähettänyt on uusi hippa. Tähän versioon voi keksiä taas toisenlaisia tehtäviä, jotta

syntyy hauskoja kuvia. Esimerkkejä voisi olla piiloudu sängyn alle, koske kielellä nenää, rakenna torni mistä vaan materiaaleista jne.


Onko sinun perheelläsi on omia hauskoja leikkivinkkejä ulkoiluun tai sisäpuuhiksi? Kuulemme niistä mielellämme.


Jaamme hauskoja puuhailuvinkkejä ja järjestämme kilpailuja myös Facebookissa ja Instagramissa, joten ota seurantaan myös Puuhaboxin some!0 katselukertaa

Puuhapuu Oy

Kisakuja 9
21380 Aura

puuhaboxi@puuhaboxi.fi

Y-tunnus: 3126301-4

  • Puuhaboxi Instagramissa
  • Puuhaboxi Facebookissa

©2020 by Puuhapuu Oy