Erilainen äitienpäivä 2020 – Mitä äidit toivovat lahjaksi?

Päivitetty: touko 27

Tänä keväänä ihmiset ovat olleet pitkälti sulkeutuneina koteihinsa. Useimmat lapset ovat kotiopetuksessa ja monet pienetkin ovat jääneet pois päivähoidosta, kun ihmiskontakteja yritetään minimoida. Jopa lasten ja isovanhempien tapaamisia on useimmissa perheissä jouduttu rajoittamaan.

Pääsiäistä ja vappua on jo vietetty erikoisolosuhteissa ja ensi viikonloppuna vietämme jälleen yhtä kevään tärkeää juhlapäivää – ÄITIENPÄIVÄÄ. Kysyimme kuudelta äidiltä mitä he tänä vuonna ihan oikeasti toivovat lahjaksi ja miten he muistavat omia äitejään.

Paras lahja olisi jonkun muun valmistama juhlapäivällinen - Lea, 40
Joku kiva ruusu puutarhaan, joka nousee joka vuosi - Niina, 34

Uusioperheen äiti Petra, 36, kertoo unelmoivasta aamuisesta hiljaisuudesta, kun mies on vienyt koiran ja lapset ulkoilemaan. - Ja siihen vielä skumppa päälle, Petra lisää nauraen.


Rauhaa ja hiljaisuutta toivoo myös kahden tytön äiti Saara, 45. - Kun lapset olisivat päivän tappelematta ja tiuskimatta minulle, hän huokaa. Saara jatkaa lahjalistaa mukavilla puuhilla yhdessä, eväsretki lähimetsään, suklaa, lukuhetki, hyvä leffa herkkuineen. - Iskä vois antaa jalkahierontaa illalla, hän vinkkaa vielä lopuksi.Poikavauvan tuore äiti Niina, 34, kertoo toivovansa jotain pysyvää ensimmäisenä Äitienpäivänään. - Esimerkiksi joku kiva ruusu puutarhaan, joka nousee joka vuosi, hän pohtii.Niinikään tuore äiti, Maria, 39, haaveilee hemmotteluhetkestä. - Lahjakortti vaikka jalkahoitoon, hän miettii.


Tiia, 29, harmittelee ettei kotikoulun ja taaperon hoidon yhteydessä ole oikein jäänyt aikaa pitää itsestään riittävästi huolta ja toivookin lahjaksi kasvohoitoa.


Myös kahden tytön äiti Lea, 40, kaipaa hemmottelua. - Paras lahja olisi jonkun muun valmistama juhlapäivällinen, hän maalailee.Omia äitejään naiset muistavat tekstiviestein ja monet mainitsivat myös videopuhelun. - Isoäitiä muistetaan tyttöjen tekemällä kortilla ja jollain askartelulla ehkä, kertoo Saara.


Niina taas aikoo antaa kukkia, itsetehdyn kortin ja lapsenlapsen kuvia. Maria aikoo lähettää äidilleen kehystetyn kuvan vauvasta. - Äitini mainitsi viime viikolla, että haluaisi öljytä terassin, mutta ei karanteenin vuoksi pääse kaupoille ostamaan sopivaa sutia. Toimitan hänelle siis sellaisen, kertoilee käytännöllisiin lahjoihin luottava Tiia.Koronavirusta tai ei, jokainen ÄITI on oman ihanan päivänsä hemmotteluineen ansainnut!


Puuhaboxin väki toivottaa kaikille äideille ihanaa ja rentouttavaa Äitienpäivää!

0 katselukertaa

Puuhapuu Oy

Kisakuja 9
21380 Aura

puuhaboxi@puuhaboxi.fi

Y-tunnus: 3126301-4

  • Puuhaboxi Instagramissa
  • Puuhaboxi Facebookissa

©2020 by Puuhapuu Oy